Disse mærker betyder, at du kan have tillid til den webshop, du vil handle på

0
4580

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Har de besøgende ikke tillid til en webshop, sælger webshoppen næppe meget. Kunderne vælger simpelthen bare et andet sted, hvor de kan købe deres produkt. En webshop, der udstråler mere troværdighed. Men hvilke signaler er det egentlig, man skal kigge efter, hvis man vil være sikker på, at man kan have tillid til den webshop, man handler fra.

Hvordan er dit førstehåndsindtryk?

De første alarmklokker bør ringe, hvis du ikke synes, at den webshop, du logger ind på, ser troværdig ud. Hvis ikke den ser troværdig ud, er der nogle ting, du bør kigge efter, hvis du vil sikre dig, at det ikke er en fup-side, du er landet på.

Herunder ses eksempelvis en footer, hvor de ikoner og logoer, du skal holde øje med, typisk placeres.

Her ses footeren på Uniggardin.no, der sælger gardiner på nettet.
Her ses footeren på Uniggardin.no, der sælger gardiner på nettet.

De mærker, du ser, er Trustpilot, Triple A og Trust Ecommerce Europe. Kig efter dem, hvis du vil være sikker på, at du ikke bliver snydt. Det er nemlig mærker, der indikerer tillid og troværdighed. Men hvad betyder de så?

Trustpilot

Trustpilot er en side, hvor du har mulighed for at se, hvad forbrugerne synes om din side. Det er smart, og du kan være sikker på, at du ikke går galt i byen, hvis du handler hos en side, der har en masse positive kommentarer på Trustpilot.

Triple A

AAA er den højeste kreditværdighed. Har en webshop denne anmærkning, så er der tale om en virksomhed, der har en særdeles god evne til at imødekomme de aktuelle betalingsforpligtelser, der ligger for dem.

Ecommerce Europe Trustmark

Ecommerce Europe Trustmark er et mærke, der går igen på tværs af lande grænser, hos de butikker der overholder de europæiske regler, der er opsat.

e-mærket

e-mærket er en dansk anordning, der giver mulighed for at (be)vise, at man er en webshop, der overholder de forskellige regler, der opsættes af e-mærket.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here