Vælg de rigtige hårde hvidevarer online

0
1593

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Det kan være mange penge at spare ved at handle de hårde hvidevarer online og hvis det er tid til udskiftning, så læs med her. I dette indlæg giver vi nogle specifikke handelstips til hvad du skal være opmærksom på når der skal købes ny opvaskemaskine, vaskemaskinen, tørretumbler eller noget helt fjerde.

Overvej mærket og modellen

Rigtig mange vælger at købe det samme mærke indenfor hårde hvidevarer, så designet er nogenlunde ens. Ligeledes er der mange af betjeningsmodulerne som fungere på samme måde. Der findes et hav af forskellige modeller indenfor de forskellige hårde hvidevarer. Mange vaskemaskiner er frontbetjente, hvor tøjet fyldes i fra vaskemaskinens front. Den kan nemt indbygges i et højskab eller lignende, så den skjules af vejen.
Ligeledes findes der topbetjente modeller, hvor tøjet kommes i fra toppen. De er ikke så populære i Danmark, men ses typisk i andre lande. Det hele kommer an på hvad der passer i jeres hjem, og hvilke mærker i allerede har i hjemmet.

Kapacitet

Næste skridt er at tage stilling til, hvor stor en kapacitet skal være. Lige gyldigt om det er en opvaskemaskine, vaskemaskinen eller tørretumbler er der forskel på hvor meget de hver især kan indeholde. Mange tørretumblere og vaskemaskiner følges ad, har en kapacitet på mellem 5 og 8 kilo tørt tøj. Store familier bruger generelt mere tøj, og vil derfor have gavn af en maskine, der kan vaske store portioner tøj ad gangen.

Strømforbrug

Strøm og energiforbruget spiller en stor rolle når der skal vælges vaskemaskine. Alle nye hårde hvidevarer er opdelt i energiklasser og går på en skala fra A til G, hvor A repræsenterer det laveste energiforbrug og G det højeste. Energibesparende produkter er ofte lidt dyrere end produkter med et højere energiforbrug, men på den lange bane kan det betale sig at bruge de ekstra kroner på en vaskemaskine i energiklasse A.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here