Tænk dig om, før du køber billetter online

0
2120

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Det kan være fristende at købe billetter udenom arrangørerne, når en festival eller koncert, du gerne vil deltage i, melder udsolgt. Alligevel skal man være påpasselig, for det vrimler med billethajer og fupmagere, der sælger billetter til overpris. Se her, hvordan du undgår at blive snydt.

Billetter må ikke sælges dyrere

Du må ikke sælge en billet dyrere, end du har købt den for. Det siger loven. Grunden hertil er, at det ikke skal være muligt at kunne købe koncertbilletter for derefter at sælge dem dyrere, end de oprindeligt har kostet. Heller ikke selvom man sælger et andet produkt med i købet, som ‘retfærdiggør’ at produktet bliver dyrere.

Det skete eksempelvis til Roskilde Festival, der meldte udsolgt. Her blev billetterne sat til salg på blandt andet Den Blå Avis til tårnhøje priser. Billethajerne solgte en dåseøl med i købet, som havde til formål at retfærdiggøre de høje priser.

Køb kun fra en autoriseret forhandler

Du bør udelukkende købe billetter eller oplevelsesgaver fra den autoriserede forhandler, der sælger dem. Medmindre du kan få en kvittering fra den person, der sælger dem. I denne branche er det dummeste, du kan gøre, at stole blindt på folk. Der er mange, der tjener gode penge på at snyde folk med billetter, og derfor kan det ikke betale sig at tage folk for gode varer, medmindre du kender dem i forvejen og ved, at de ikke kommer til at snyde dig.

Skal du eksempelvis på et slotsophold, er det en god idé at booke det igennem selve forhandleren – eksempelvis kan du booke et slotsophold på Hindsgavl Slot via deres hjemmeside. Så bliver du helt sikkert ikke snydt.

Brug din sunde fornuft

Hvis noget virker for godt til at være sandt, så er det nok det også. Derfor bør du altid tænke dig om en ekstra gang, inden du foretager et køb.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here