Spar penge ved at handle online

0
1014
spar pengen online

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Vi er rigtig mange danskere som elsker at spare penge og går efter tilbud. Også når det kommer til de helt kedelige ting, kan der være mange penge at spare. Her på ehandelsguide.dk, giver vi en masse tips til at handle online og spare penge på den måde.

Vi kan hurtigt blive enige om at der findes mange kedelige udgifter, og nogle er kun udgifter som du kun har få gange om året, og derfor kommer man let til at glemme dem. En af disse udgifter er papir og blækpatroner til printeren, da ligger i den dyre ende af skalaen, ikke mindst hvis man har en fotoprinter eller lignende der bruger en masse blæk.

Det er ikke usædvanligt at betale flere hundrede kroner for en blækpatron i dag, og man skal ikke udskifte dem mange gange før det overstiger prisen på en ny printer. Der findes dog en meget nem måde at spare helt op til 90% af prisen på dem, det handler ganske enkelt om at droppe originalerne og købe en kopi. Det lyder næsten som en joke, at man skal droppe de originale produkter til fordel for kopier. Men lige for blækpatroner er det meget enkelt,”Blæk er blæk”. Der er ikke den helt store forskel på det som patronerne indeholder, og det kan derfor være svært at argumentere for at man skal vælge en original frem for en kompatibel patron, når prisforskellen på de to produkter er over det dobbelte og at de holder i lige lang tid.

En stor fordel når du skal købe printerpatroner, er af købe den online. Her kan du spare en masse penge, om du så vælger at købe kopier eller originaler. Hos InkPro finder et af landets største udvalg så tag et kig der, inden du løber tør 😉

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here