Køb din bluetooth højtaler online

0
2014
Bluetooth højtaler

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Hvis du skal ud og investere i en en bluetooth højtaler, kan det være en god idé at handle online. Der findes et hav af netbutikker som tilbyder forskelligt elektronik, og du har ligeledes mulighed for at sammenligne priser og specifikationer.

Kvaliteten og priser på Bluetooth højtalere kan variere voldsomt, derfor er det en god idé at undersøge markedet inden køb. I de senere år er markedet for Bluetooth højtalere eksploderet voldsomt og rigtig mange elektronikbutikker sælger dem. Men hvad skal du være opmærksom på når du køber en bluetooth højtaler og hvilket formål skal den kunne dække, det giver vi dig svaret på her. Vi har nemlig taget et kig på de mest populære mini-bærbar-bluetooth højtalere – læs med her. Alle priser og modeller er fundet på de større webshops som elgiganten, power og wuptii, som alle er webshops med sikkerheden iorden.

Du kan sammenligne en lang række forskellige specifikationer, hvor der er muligt at måle på hvilken bluetooth højtaler som er bedst. Det kan f.eks være batteriet i højtaleren, som er en vigtig faktor, både størrelsen på batterier og om det er genopladeligt. Ligeledes er det utrolig vigtigt hvor lang tid den enkelte højtaler kan spille på en fuld opladning. Udgangseffekten spiller også en stor rolle, for den enkelte højtaler. Der findes også en lang række mindre vigtige specifikationer, som jackstik, indbygget mikrofon, opladerstik og den slags.

Vi har kigget på tre populære højtalere, fra de ovenstående webshops og giver vores bud på hvad der er den bedste og hvor den skal købes.

Libratone Zipp Mini

+Plads til jackstik
+Indbygget mikrofon til mobilsamtaler
+Internetopkobling
+Kan afspille og gemme webradiostationer
-Dårlig batteritid – kun 8 timer på en opladning.
Pris 1.800 kroner, set på wuptii.dk

Bose SoundLink Mini II

+Plads til jackstik
+Lang batteritid – 24 timer på en opladning
+Meget praktisk og flot design
+Let bluetooth opkobling til mobil og tablet
+Indbygget mikrofon til mobilsamtaler
+God lyd til prisen
Pris  1.550 kroner, set i Power.

 

B&O Beoplay A1

+God lyd
+Lang batteritid – 24 timer på en opladning
+Plads til jackstik
+Indbygget mikrofon til mobilsamtaler
– Lidt høj pris
Pris 1.999 kroner, set i Elgiganen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here