Vi bestiller mere mad under corona

0
707
Der er ikke det, man ikke kan købe online

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Det har været en hård omgang, corona. Hele verden er lukket ned, alle mærker konsekvenserne af pandemien. Der er ikke længere nogen, der ikke har mærket på egen krop, hvad det vil sige at være isoleret. Dog er der ingen der har lidt under pandemien som restaurationsbranchen. Det er for denne branche, at nedlukning har været hårdest, fordi branchen er presset i forvejen, særligt i de store byer. Den måde vi har kunnet værne om vores restauranter, er ved at bestille take away hos dem. Derfor har branchen oplevet et boom i bestillinger ud af huset. Hvis du vil være med i kampen for restauranternes overlevelse, kan du gå på Hungry.dk og finde dit næste måltid.

Placer din ordre nu

Det går hurtigt og er nemt at placere en ordre på din livret. Uanset om det er morgen, formiddag eller eftermiddag, vil der være et passende tilbud. Disse kan i mange tilfælde leveres lige til døren, på den måde undgår du at udsætte dig selv og din familie for smittefare, når maden hentes. Bringes maden ikke ud, kan du få en lille gåtur ud af det. Det kan være det er vender op og ned på humøret, når man har være isoleret i længere tid. En rask gå-, køre- eller cykeltur, kan være lige det du mangler. Det er også godt for velværen at få noget ude fra. Det er jo i virkeligheden det vi alle sammen ønsker os, en pause fra vores eget, et nyt indtryk. Det kan være svært at bevare opfindsomheden når man har brugt så længe i karantæne, det kommer simpelthen bare ikke så mange nye indtryk. Du kan booste din kreativitet, ved at blive inspireret af lækker mad udefra. 

Støt lokalt

Det er ikke bare godt for dig at få take away under pandemien. Det er sundt for alle de restauranter, som du holder af i din hverdag. Det interessante ved den støtte du bidrager med er, at du kan målrette den, til lige præcist dine yndlings spisesteder. Det er også derfor netop dine penge, kan blive dem der sikrer det de bedste spisesteders overlevelse. Overvej derfor at støtte lokale spisesteder frem for restaurantkæder, de store særligt, skal nok klare pandemien, det er din lokale sushirestaurant det gælder. Summa summarum, take away vil ikke bare forbedre din karantænetid markant, den vil være en vigtig støtte til de restauranter du køber fra. Har er det tid til at være solidarisk.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here