Valg af webshopsystem

0
1807
Magento webshop system

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Hvis man søger på Google efter det bedste webshop system, så får man ofte en lang række muligheder serveret. Mange af mulighederne er gratis at installere på sit domæne.

Skal man efter installationen have udvidelser og flere funktionaliteter tilføjet til sin webshop, så skal man i langt de fleste tilfælde betale for disse.

Magento webshop

Det er også tilfældet med Magento. Det er ganske gratis at installere på sin hjemmeside, men platformen kan godt blive en dyr affære, hvis man ikke selv har forstand på udvikling og design. Derfor er Magento ikke altid førstevalg i de fleste øjne, hvilket er synd, da platformen har rigtig mange fordele.

Det er en platform, der ofte er anvendes til mellem og mellemstore løsninger. Ønsker man en Magento webshop, kan det være en nødvendighed at hyre en udvikler, der har ekspertise i platformen.

En af de vigtige elementer, du skal være opmærksom på, hvis du vælger Magento som din webshopløsning, er, at din hosting kan håndtere dit antal af produkter. Derfor er det vigtigt, at du ikke vælger at spare på netop denne post.

Jo større antal af produkter, billeder mv. des bedre skal din hosting være rustet. Dit valg af hosting er ligeledes vigtigt ift. Det samlede antal af besøgende på webshoppen. Kommer der mange kunder og handler på din Magento shop, er det igen vigtigt, at hostingen er på plads.

Hvis hastigheden er langsom, så viser statistikker, at kunderne ikke er lang tid om at finde et alternativt sted at handle deres varer.

Hvis din online forretning udvikler sig, og du ønsker at forhandle dine varer i andre lande end kun Danmark, er det stor fordel at benytte sig af en Magento webshop. Denne løsning tilbyder et element, der hedder ”multiple storefront”, hvilket betyder, at du kan have flere webshops (.dk, .se osv) med samme lagerstyring, og hvad du ellers kender fra den nuværende webshop.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here