Vær opmærksom på dette, når du køber tøj på nettet

0
488

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Når du køber tøj på nettet, sparer du tid, fordi du ikke skal ud i en fysisk butik at kigge først, og du behøver dermed ikke bruge tid på transport eller tid i prøverummene. Ulempen er selvfølgelig, at du ikke ser tøjets pasform på dig, før du betaler. Her kan du læse, hvad du bør tænke på ved tøjnethandel.

Er hjemmesiden fra EU?

Du kan risikere at skulle betale told, medmindre hjemmesiden, du køber tøj fra, er fra EU. Er den for eksempel fra USA eller et andet land, der ikke er medlem af EU, vil der sandsynligvis komme told på pakken, hvis dens pris overskrider et vist beløb. Du kan være heldig at nå uden om tolden, men det er risikabelt at forvente. Pas især på med at falde i fælden med at købe fra England, da landet jo inden for de seneste år er blevet frakoblet EU, og du derfor også vil skulle betale told på pakker derfra.

Vil du gerne have et par nye dame sko fra en dansk hjemmeside, hvor du kan være hundrede procent sikker på ikke at skulle betale for dine dame sko, så køb her. Via linket finder du dame sko i alverdens former og farver, så der er noget for enhver smag og helt sikkert også din.

Brug størrelsesguiderne

Størrelsesguider kan sommetider være besværlige at bruge. Særligt hvis det er en størrelsesguide til bukser, kan det kræve lidt arbejde fra din side at følge den, fordi du typisk skal måle dig flere steder langs benene for at få et retvisende resultat. Dog er det nyttigt at benytte størrelsesguiderne, da de vejleder i det specifikke tøjmærkes tøj, og du ikke har mulighed for at prøve tøjet på før køb.

Husk desuden altid, hvis du har rabatkoder fra influencers til en hjemmeside, for det er nemme penge at spare.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here