Send din ordre trygt afsted med papkasser til webshops

0
351

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Hvis du ejer en webshop, har du brug for emballage, som du kan afsende dine ordrer i. Emballagen skal naturligvis passe til dine produkter, men ofte er det en rigtigt god med papkasser til webshops. En papkasse er nemlig en fantastisk form for emballage, der er både slidstærk og miljøvenlig. Læs videre, hvis du vil høre mere om de mange fordele ved at vælge papkasser til webshops ordrer.

En miljøvenlig form for emballage

Når du vælger at bruge papkasser som emballage, vælger du også en af de mest miljøvenlige løsninger. Papkasser bliver nemlig fremstillet af træ, hvilket er CO2-neutralt.

Træers CO2-neutralitet skyldes – kort fortalt – at træerne kan lagre CO2. Det vil derfor sige, at når der bliver plantet træer, der efterfølgende bliver til papkasser, slider det minimalt på miljøet.

Få lavet papkasser efter netop dine mål

Når du vælger papkasser til webshops som emballage, har du mulighed for at få papkasserne specialdesignet. På den måde kan du få emballage, der passer perfekt til dine produkter. Du bestemmer nemlig selv målene. Det giver dig også mulighed for at spare på udgifterne til emballagen, da du kan skære det overflødige emballage væk.

Det er også vigtigt, at du har den helt rigtige størrelse kasse, når du skal afsende dine ordrer. Hvis kassen er for stor, risikerer du at produkterne vælter rundt derinde. Når kassen derimod passer i størrelse, vil produkterne være bedre stabiliseret.

Hvis du gerne vil give dine produkter den helt optimale beskyttelse, kan du bestille kassefyld med, når du bestiller papkasser til webshops.

Emballage, der er let at opbevare

Papkasser til webshops bliver ikke leveret samlet. Det betyder derfor også, at du har bedre mulighed for at opbevare papkasserne på dit lager. De fylder nemlig meget mindre, når de ikke er samlet. Det frigiver også en masse plads på dit lager, som du kan anvende til dine produkter.

Få papkasser med ekstra slidstyrke, hvis dine produkter er tunge

Hvis nogle, eller alle, af dine produkter vejer meget, er det naturligvis vigtigt, at din emballage kan bære denne vægt. Derfor har du også mulighed for at få fremstillet papkasser med en særlig slidstyrke. På den måde kan du sikre dig, at papkasserne kan holde til den tunge vægt.

Når papkasserne har en særlig slidstyrke, skal du ikke være bekymret for dine tunge produkter under transporten. Kasserne er ganske enkelt designet til at passe godt på dem.

Hvis du gerne vil have papkasser, der er meget stærke, bør du vælge de såkaldte dobbeltbølgepapkasser. De har en dobbeltbølge på 7mm. Det giver dine produkter en formidabel beskyttelse.

Anvend også papkasser på dit lager

Det er ikke kun transport, som du kan anvende papkasser til. Hvis du gerne vil opbevare dine produkter sikkert på dit lager, er papkasser også en fantastisk løsning. Du kan nemlig få skræddersyet papkasserne, så de passer til netop dit produkt.

Når du opbevarer dine produkter i en papkasse, beskytter du dem bedre mod både slag, ridser og støv. Derfor er papkasser også en foretrukken opbevaringsemballage hos flere virksomheder verden over. Der er nemlig mange, der vælger at anvende papkasser til webshops lagre.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here