Sådan får du et godt indeklima

0
822

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Du tilbringer størstedelen af tiden indendøre, og det kræver derfor, at du har et godt indeklima i din bolig. Et godt indeklima er lig med sundhed – du bliver derfor nødt til at tage indeklimaet alvorligt, da det kan påvirke dig.

6 råd

  1. Temperaturen skal være jævn, hvilket betyder, at der ikke må være store svingninger i temperaturen.

  2. Hæng vasketøjet til tørre udenfor eller benyt en tørretumbler.

  3. Når du tager bad, skal døren være lukket.

  4. Luft ud morgen og aften.

  5. Sørg for at brug emhætte, når du laver mad.

  6. Rengør ofte.

En bolig med et dårligt indeklima kan ses, hvis du føler en irritation i dine øjne, oplever træthed og hovedpine. Ydermere kan du opleve at have koncentrationsbesvær, hvilket leder til en uproduktiv dag, hvor listen med gøremål bliver længere og længere. Til sidst virker alting uoverskueligt, da du har rykket opgaverne til sidste øjeblik.
Hvis du oplever at have symptomer, er det en god ide at reagere og få styr på problemet for at skabe et bedre indeklima, som er sundt for dig at færdes i.

Skift vinduer og døre

I vintermånederne, når det er koldt udenfor, kan du risikere at få følelsen af træk. Dette kan skyldes, at vinduerne og dørene i din bolig er utætte. Det kan derfor være nyttigt at skifte vinduerne og dørene for at undgå træk, som kan lede til sygdom. De færreste mennesker ønsker ikke at blive syge specielt i vintermånederne, som ofte byder på forkølelse osv. Kom derfor dette i forkøbet ved at købe Billige vinduer og døre. Kig på Billige døre og vinduer fra Bango.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here