Print billigere med kompatible blækpatroner

0
1240

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Hvis man har et arbejde hvor det kræver, at man printer meget, eller man måske bare nyder at skrive i sin fritid, så ved man, at det er en dyr fornøjelse. Det er især dyrt at printe, når man bruger printerens egne blækpatroner. Men man kan dog nemt spare penge, hvis man vælger at købe kompatible blækpatroner.

Hvad er kompatible blækpatroner?

Alle printerproducenter producerer også deres egne blækpatroner, som kun passer i en printer af samme mærke. Der findes dog også virksomheder som producerer blækpatroner uafhængigt af printerproducenterne. Disse kompatible blækpatroner er markant billigere end printerproducenternes egne blækpatroner, og de passer i de fleste printere. Det er lige meget for printeren, om det er en original blækpatron, eller om det er en kompatibel blækpatron som sidder i. Det kan derfor godt betale sig, at købe kompatible blækpatroner, så længe man ved, at de er god kvalitet.

Kvalitet

For ganske få år siden var der stor forskel på producenternes egne og de kompatible blækpatroner. De kompatible blækpatroner var af dårlig kvalitet og holdt ikke så længe som producenternes egne. I dag er der dog næsten ingen forskel på de på de to slags blækpatroner. Langt de fleste virksomheder der producerer kompatible blækpatroner er blevet enormt dygtige og i dag er kompatible blækpatroner og producenternes egne nærmest lige gode. Men som sagt er det vigtigt at tjekke deres kvalitet inden man køber kompatible blækpatroner, ellers vil de risikere ikke at være så gode som producenternes egne. Hvis man er uheldig og ender med at købe en kompatibel blækpatron som ikke er af lige så god kvalitet som producenternes egne, vil de nogen gange også kunne skade selve printeren.

Hvor købes de?

Kompatible blækpatroner fås ved de fleste forhandlere som også sælger de originale blækpatroner, så de er ikke sjældne eller svære at få fat i. De kan nemt købes i både normale butikker og på internettet.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here