Pas på med finansiering

0
1792

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Der findes stort set ikke den webshop, som sælger større eller dyrere ting, der ikke også tilbyder finansiering. Ved store ting som hårde hvidevarer, dyrt elektronik og lignende er der typisk diverse banker eller lignenden inde over, og der skal kreditgodkendelser til, for at man kan få lov til at låne beløbet.

Der er dog også rigtig mange webshops, der tilbyder finansiering via eksempelvis Viabill, hvor man meget nemt og bekvemt kan låne mindre beløb uden at skulle betale renter og lignende, hvilket naturligvis lyder meget tillokkende. Det er dog en rigtig god ide at være opmærksom på de betingelser der er forbundet med det.

Der findes naturligvis nogen webshops og virksomheder der tilbyder, at man kan låne gratis, da det betyder de får omsætning, men langt de fleste tjener enten penge enten på renter eller gebyrer. Hos eksempelvis Viabill kommer der et gebyr på 39 kroner på, hvis man ikke selv betaler beløbet hver måned og selv lader Viabill trække pengene. Det er gratis at låne op til 2000 kroner, men med gebyrer, da det løbe op i langt mere, hvis man glemmer indbetalingerne.

Læs betingelserne

Selvom der står rente og gebyrfrit bør du med andre ord altid lige læse det der står med småt eller i popups, som man ellers kan være tilbøjelig til at lukke ned, hvis det var noget andet det drejede sig om.

På lån.dk kan du læse en masse guides til hvordan du ikke kommer til at betale meget mere end du behøver, hvis du optager et lån.

Generelt set har lån fået et lidt dårligt ry, fordi der er mange selskaber der tjener styrtende på tårnhøje renter og gebyrer, men kigger man sig lidt for, behøver det ikke være tilfældet.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here