Moden i vinterhalvåret handler om at finde det rette overtøj

0
181

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

I de kolde måneder går vi meget af tiden rundt med det meste af kroppen dækket godt til af diverse lag af overtøj. Dette betyder dog på ingen måde, at der ikke også kan indgå mode og stil i dine looks. Vil du gerne finde det helt rette overtøj, som du kan style på en spændende og moderne måde, finder du her tips og tricks til dine must-haves i garderoben.

Varmt tøj er vigtigt – find balancen

Selvom du gerne vil sørge for at leve op til moden og se godt ud, er det mindst lige så vigtigt at være godt klædt på når det kommer til de rent praktiske aspekter. Sørg for eksempel for at vælge jakker, der både ser godt ud men som også har den rette mængde varme i sig.

Der findes mange typer af jakker der er både moderne og varme. Vælg for eksempel en parka, en dunjakke eller lige den jakke, du går og drømmer om. Der findes mange fornuftige bud, der samtidigt kan styles på en fed måde.

Sådan styler du dit overtøj

Når det handler om at style sit overtøj, har det i høj grad noget at gøre med din evne til at sammensætte forskellige elementer. Således er lag-på-lag en god huskeregel at gå efter – både når det kommer til det moderne look og når det handler om at klæde sig varmt og komfortabelt.

Style for eksempel din vinterjakke med et fedt tørklæde, eller find huer, handsker og trøje, der passer godt til. Herremoden spænder bredt, og det er i høj grad muligt at udforske forskellige sammensætninger for at finde frem til, hvad der fungerer særligt godt.

Vælg gerne farvekombinationer, som står godt til hinanden, men som ikke ligger helt tæt op ad hinanden. På den måde kan du skabe interessant dybde i dine outfits.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here