Køb gadgets til ferien online

0
658
Headsets og hovedtelefoner

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Sommeren er over os og for mange familiers vedkomne betyder det ferie. Mange danskere vælger at tage på kør-selv-ferie og der er ingen tvivl om hvad der er danskere vælger at lade turen gå til Italien eller Frankrig. Vi kigget på mulighederne for bilferie og hvad der er nødvendigt at have med til turen.

Rigtig mange danske familier foretrækker Italien eller Frankrig, når de skal beslutte, hvor de vil hen på kør-selv-ferie. Ligeledes er det flere og flere der vælger en bilferie til Kroatien frem for Spanien, viser tal fra rejsebureauet FDM Travel. Danmarks Statistik belyser ligeledes at knap 1,2 millioner danskere kører på bilferie i løbet af et år, og mange er vilde med friheden ved at tage på kør-selv-ferie.

Disse 4 ting bør i have til kør-selv-ferien

Når vi taler om kør-selv-ferie er det oftest børnefamilier som vælger denne form for ferie. Ved en typisk familie, som vælger at starte bilen og kører sydpå, består teamet af 2 voksne og 2 børn. Det kan være mange timer for børnene at sidde stille, så derfor er det vigtigt at være forberedt og have underholdningen klar.

Kolde drikkevare – På en lang køretur skal der provianter til. En køletaske som kan holde drikkevarerne nedkølet er klart et musthave til kør-selvferien.

Headsets og hovedtelefoner – For at børnene ikke forstyrret af hinandens spil og musik er det en god idé at købe et set hovedtelefoner til hver af børnene – ja faktisk til hele familien. På den måde kan i hver især koncentere jer om jeres

Kortspil og andet underholdning – For at børnene laver andet end at spille tablets hele turen, bør i være klar med diverse spil og underholdning. Afhængig af hvor gamle børnene er kan et gammeldags kortspil gøre underværker og være et godt alternativ til tabletten.

Strøm til tablets og mobil – En lader, som kan køre via cigarettænderen er nok en af de mest nødvendige gadgets til kør-selv-ferien.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here