Hvor langt er ehandel kommet?

0
1483

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Det ligner ikke at handel på nettet har tænkt sig at bremse op lige foreløbigt. Nærmest hver eneste år ser man nye tal på at rekorder er slået på hvor meget der er blevet handlet for på nettet og at danskerne i højere og højere grad stoler på internethandel. Det kan samtidig også ses at flere og flere supermarkedet tilbyder en eller anden form for handel på nettet. Med både Coop og Nemlig som de helt store spillere hvor du kan få handlet ind for dig og leveret det lige til døren. Så kommer Netto også med et lignende koncept nu hvor du på abonnement kan få leveret en række basisvare som du bruger i dit hjem såsom toiletpapir, vaskemiddel og mange andre ting.

Det gælder selvfølgelig også for de mere almindelige webshops som vi har kendt i mange år. Der dukker mange nye webshops op hele tiden som sælger mange forskellige slags produkter og som gør at folk kan leve en iværksætter drøm og selv definere deres arbejdstider og arbejdsgange, hvor de måske tidligere har følt sig presset af et større system i en stor virksomhed.

Derfor er der ingen ende på hvad du i dag kan købe online, alt lige fra legetøj til dyr, tøj, billige parfumer, havemøbler, ferier og meget andet. Det er nærmest kun fantasien der sætter grænser for hvor langt vi er kommet med ehandel den dag i dag.

Vi glæder os meget til at se hvad ehandel bringer i 2020 og i det næste årti. Ser man ti år tilbage var ehandel nærmest ikke eksisterende så hvad der mon kan ske på ti år mere. Vil der kommer nye leveringsformer? Vil der komme nye måder at se produkterne på? Vi ved det ikke, vi ved bare at vi ser frem til at opleve det implementeret på en lang række webshops

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here