Guide: Lad dit hjem give dig ro, så du kan lade batterierne op

0
985

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Personlig stil er noget af det vigtigste for os, da en personlig stil giver dét ekstra til huset – men når det så er sagt, så er det også vigtigt, at vores hjem indbyder til at være base for samvær, ro og hygge. Vi bruger mange af døgnets timer på arbejdet, hvorfor det er vigtigt, at vores hjem har plads til, at batterierne kan lades op, inden hverdagen igen står for døren.

Vi har samlet nogle idéer til, hvordan du får skabt et hjem, der indbyder til afslapning og samvær, hvor det stadig er muligt at sætte sit eget personlige præg på det. Det kan nemlig være svært at finde den helt rigtige kombination, da mange gerne vil have et hjem, der indbyder til afslapning, men samtidig skal der også være plads til at have venner ovre til en fest.

En stue, der indbyder til samvær

Mange har deres spisestue og stue samlet, hvilket giver god mening, alt efter hvilke muligheder man går efter. Men stuen er et samlingssted, hvor der skal være plads til mennesker og højt humør, men samtidig skal der også være plads til en rolig stemning, hvor man kan flade ud på sofaen.

Planter har en god effekt i en stue, da de både giver liv og lidt spil i forhold til andre nips, men de skaber også en hyggestemning. Du kan finde planter hos Brøndsholm A/S, hvor det både er muligt at finde rigtige planter og flotte kunstige planter, hvis du ikke har grønne fingre til at passe dem.

Derudover kan rolige farver være en god idé, da man i stuen oftest har mange nips, billeder og bøger til at stå, hvilket hurtigt kan blive rodet, hvis der også er knald på farverne. Find en svag blå eller grøn og mal en væg, da dette nemt kan give lidt liv til rummet, samtidig med at farven også gør, at rummet kan virke mindre og derfor mere hyggeligt.

Indret soveværelset simpelt

Soveværelset er et sted, hvor der skal være ro, hvorfor alt rod og alle forstyrrende elementer skal pakkes væk. Mange døjer med at have svært ved at sove, hvilket et roligt soveværelse kan hjælpe mod. Hos Fermliving.dk kan du finde mange lækre gulvtæpper, plaider, sengetøj og puder, der alle er lavet i nedtonede, lækre jordfarver.

Jordfarver er en rigtig god nuance til soveværelset, da jordfarver ikke kommer til at forstyrre og rode som en skrig-pink væg eksempelvis vil gøre. Du kan derfor skabe ro med farver – og eventuelt med en blomst fra Brøndsholm A/S.

Derudover er det en god idé at have et skab eller en kommode til dit tøj, hvis det er inde på værelset. Selvom et skab fylder rigtig meget, så vil du opdage, at der kommer en helt anden ro i rummet, når alt tøjet er pakket væk. Så kan tøjet også rode inde i skabet, uden at det kommer til at forstyrre dig på nogen måde.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here