Gør din shoppetur coronavenlig

0
614

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Der findes mange mennesker i Danmark som godt kan lide at shoppe. Derfor var det også noget af det, som mange savnede, da landet blev lukket ned. Nu hvor vi igen kan gå i butikker, er der en ny bekymring der har meldt sig. Det er nemlig bekymringen om hvorvidt man kan blive smittet når man er ude at shoppe. Man bliver ikke smittet med det samme på shoppeturen, men det er vigtigt at tage sine forholdsregler.

Følg retningslinjerne

Det vigtigste når du skal ud at shoppe, er at du følger retningslinjerne. Den vigtigste regel er, at du skal blive hjemme hvis du har symptomer. Det er utroligt vigtigt, at hvis du har det bare en lille smule dårligt, så skal du tage hjem eller lade være med at gå udenfor en dør. På den måde undgår du at smitte nogen andre. Det næste råd er at vaske hænder og bruge håndsprit. Det er også rigtigt vigtigt. Når du er ude at shoppe, skal du spritte hænder hver gang du kommer ud fra en butik, og hver gang du har rørt ved noget. Det er meget vigtigt. For mere information klik her. Når du vasker hænder og spritter hænder, er det vigtigt at du gør det grundigt i 20 sekunder. Det er også vigtigt, at det er en god sprit, med mindst 70% sprit i.

Overvej om du behøver shoppeturen

Den letteste vej til ikke at blive smittet, er at lade være med at tage ud og shoppe. På den måde holder du afstand til andre mennesker, og beskytter dig selv. Du kan også sagtens købe ting på nettet, og undgå kontakt med mennesker på den måde. Hvis du endelig skal ud at shoppe, er det en god ide at tage af sted, på et tidspunkt hvor der ikke er så mange mennesker.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here