E-handel igennem applikationer

0
1774
E-handel via applikationer

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Vi kender alle mobile applikationer, og langt de fleste ved efterhånden, hvilken magt de har fået over os. De ligger fast på vores smartphones, som vi mennesker bærer rundt overalt. Det er ikke altid, at vi bruger de apps, vi har downloadet. Det er derfor vigtigt for ejerne af disse apps, at vi bruger deres services. Derfor bliver der ofte spurgt om, hvorvidt applikationerne må sende push-beskeder til brugerne.

Webshops går ind i app-verdenen

Flere og flere webshops begynder også at udvikle applikationer til deres brugere. Det gør de, fordi de kan se en gulerod ved at gøre det. Det giver mange muligheder for virksomhederne, når deres kunder har downloadet deres app. Nu behøver kunderne ikke længere kun at være tilmeldt nyhedsbreve for at få tilsendt beskeder.
Denne mobil app udvikling gør også tingene nemmere for brugerne. Nu er det muligt at ”shoppe” – også når man ikke er koblet på Internettet. Her lægger man sine varer i kurven og kan efterfølgende købe og betale for sine varer, når forbindelsen bliver etableret igen.

Mobil app udvikling for B2B virksomheder

Det er ikke kun i den private sektor, at der arbejdes med mobil app udvikling. Flere og flere business 2 business virksomheder går også i krig med applikationer til mobile enheder. Noget af det smarte for denne type virksomhed er, at deres kunder – altså andre virksomheder – kan bestille nemt og hurtigt via en app.
Hvis kunden har en vare i forvejen, som han eller hun er glade for, og blot har brug for at få fyldt lageret op af eksempelvis skruer, så kan de i flere tilfælde scanne stregkoden på skruerne og genbestille. Det kan ikke på samme lette måde lade sig gøre via en traditionel webshop.
Fordele er mange, når man først begynder at dykke ned i, hvad man kan udnytte smartphonens funktioner til.

Sidder du i en virksomhed, hvor I overvejer at investere i en applikation. Så kan du prøve at kontakte House of Code, som er eksperter i mobil app udvikling her.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here