Det skal du være opmærksom på, når du bestiller julefrokost online

0
2709
Julefrokosten kan også købes online
Julefrokosten kan også købes online

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Det er højsæson for julefrokoster, og mange af dem er købt på nettet. Ligesom vi efterhånden kan købe alt andet på nettet, er julefrokoster nemlig også tilgængelige online. Der findes mange bureauer, som formidler julefrokoster til både firmaer og private (se for eksempel her), og du kan som regel også bestille en julefrokost-pakke direkte fra det sted, hvor du vil holde den. Som altid er der dog et par ting, du skal være opmærksom på, når du køber noget online.

Tjek fortrydelsesretten

For det første er det vigtigt, at du har styr på din ret til at fortryde købet eller aflyse festen. Hvis der pludselig skulle opstå noget uventet, er det ikke sjovt at stå med en regning for en stor fest, I ikke har holdt.

For det meste er det sådan, at I kan aflyse festen op til en uge før og få de fleste af pengene tilbage. Hvis I først aflyser nogle dage før, kan I som regel ikke få noget tilbage. Det afhænger dog af, hvor stort et selskab I er, og hvor stor chancen er for, at firmaet kan få en ny booking i stedet for jeres.

Vær sikker på, at firmaet er ordentligt

Du skal som altid også være sikker på, at du køber fra et rigtigt firma, som har styr på tingene. Spørg dit netværk om gode anbefalinger, og tjek altid firmaet på Trustpilot eller lignende, før du bestiller julefrokosten. Der er meget stor forskel på serviceniveauet i branchen, så du kan risikere at få en dårlig oplevelse eller i værste fald blive udsat for svindel.

Vær opmærksom på gebyrer

Sidst, men ikke mindst, skal du være helt sikker på prisen, inden du køber. Kig godt efter for skjulte gebyrer, og bed firmaet om en komplet opgørelse over den endelige pris for lige netop jeres julefrokost.

Du bør også bede om en specifik liste over eventuelle ekstraudgifter, hvis I for eksempel smadrer tallerkener, ødelægger en stol eller lignende. Så undgår du, at I bagefter bliver uenige om, hvad I skal betale for, og hvad der er inkluderet i prisen.

Du kan læse mere om firmajulefrokoster her

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here