Bring forårsfarverne ind i garderoben

0
754

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Skandinavien har i lang tid været kendt for vores minimalistiske stil bestående af en yderst neutral farvepalette. Det har mest været sort, hvid, grå og beige, der har domineret moden. Men inden for de sidste år har vi set en langt mere farverig tendens inden for modeverdenen. Blå, orange, grøn, pink, gul og så videre har på hver sin måde gået sin sejrsgang i de danske kvinders garderober, og foråret er en oplagt sæson til netop at skrue op for farverne. Hvis du mangler lidt inspiration til, hvordan du kan inkorporere farver i din garderobe, så læs med her.

 

Grøn er håbets farve

En af de ideelle forårsfarver er inspireret af naturen udenfor. De grønne blade vokser så småt frem på træerne, og det samme gælder for den grønne farve i butiksvinduerne. Grøn er nemlig en frisk og naturlig farve, der ofte associeres med håb. Derfor er den essentiel til at byde foråret velkommen, hvilket du for eksempel kan gøre med diverse grønne toppe til kvinder. Til dig der er vild med knald på farverne, kan du gå efter tøj i en frisk limegrøn nuance. Hvis du ikke helt har mod på de kraftige farver, så findes der heldigvis også masser af andre nuancer af grøn. Armygrøn er et eksempel på en mere afdæmpet nuance, som passer til det meste i garderoben.

 

Pink og lyserød giver et feminint touch

Foråret er også en tid, hvor naturen blomster i diverse rødlige toner. Disse nuancer er oplagte at indføre i forårsgarderoben, hvis du er på udkig efter et feminint touch. Desuden er dette en kategori af farver, som ofte er mere varme, hvilket kan være yderst flatterende. Om det er kjoler, bluser, nederdele eller noget helt fjerde, så er der masser af tøj i butikkerne inden for den lyserøde genre, som kan gøre dig klar til forårssæsonen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here