BM Skilte leverer skilte og tryksager til din virksomhed

0
1042
Nicewall

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

BM Skilte holder til i Fredericia, og efterhånden har de forsynet en lang række lokale virksomheder med skilte og almene tryksager.

Hos BM Skilte i Fredericia forenes personlig betjening, hurtig levering og høj kvalitet, og virksomheden har i alt seks hovedområder.

Klistermærker

Klistermærker er en nem og effektiv måde at udbrede kendskabet til din virksomhed på. Sæt klistermærkerne på de offentlige steder, hvor det er tilladt, og sørg for også at have godt med klistermærker på dig, så folk lægger mærker til dit virksomhedsnavn, når du for eksempel bruger din smartphone eller åbner din computer.

Grafisk design

Intet budskab er komplet uden ordentlig grafisk tilrettelægning. BM Skilte har stor erfaring med grafisk design og hjælper dig meget gerne med at udforme grafikken til dine tryksager eller skilte.

Bilreklame

Afhænger en del af din virksomhed af servicesupport og kundebesøg? Vil du fremstå professionel, skal du naturligvis sørge for, at folien på din varebil ser ud, som den skal. BM Skilte klarer både fremstillingen og monteringen for dig.

Tryksager

Langt de fleste virksomheder bruger tryksager i én eller anden forstand. Og BM Skilte kan sørge for, at både flyers, visitkort, blokke, brevpapir, brochurer, bøger og alt andet, du kan komme i tanke om, har strømlinede, koordinerede og indbydende designs.

Banner

Hvis din virksomhed planlægger et mindre arrangement, bør du selvfølgelig pynte op derefter. BM Skilte fremstiller både bannere, roll-ups og beachflag, og designet er helt op til dig.

Skilte

Udformningen af skilte er, som deres navn antyder, BM Skiltes hovedkompetence. De fleste af deres skilte fremstilles som PVC-plader, i aluminium eller i krydsfinér, men hvis du har et andet materiale i tankerne, skal du blot sige til.

Vil du vide mere?

Når du først henvender dig hos BM Skilte, får du altid et gratis og 100% uforpligtende tilbud. Bliv meget klogere på dine muligheder på www.bmskilte.dk.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here