Affiliate kan indbringe store summer

0
1117
Affiliate kan indbringe store summer

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Hvordan ved man, om man kan stole på de mange hjemmesider, som beskriver en type produkt og forklarer fordele og ulemper ved diverse modeller og mærker. Herefter linker de videre til en masse forskellige webshops, hvor man kan se priserne, læse mere om produkter og naturligvis også købe netop det produkt, du finder bedst passende til dig og dine behov. Men hvad så med de sider, hvor der i stedet bliver listet en type ydelse eller service og på samme måde henvises til en række virksomheder.. Kan man stole på dem, eller er hjemmesiden i lommen på alle virksomhederne? Egentlig ikke, og som du kan se på de fleste af disse sammenligningssider som eksempelvis PriceRunner, så er der ingen hjemmeside, som bliver fremhævet mere end andre.

Dog skal du vide, at denne type hjemmeside tjener penge, hvis du køber et produkt eller skriver dig op til at modetage et tilbud. Hvis du eksempelvis ser på en hjemmeside, der lister en psykolog i Odense, kan du finde en række psykologer, som alle har forskellige navne og priser. Herefter kan du navigere til din valgte psykolog i Odense, som du finder mest interessant ud fra den lille beskrivelse. Hvis du efterfølgende vælger at booke en aftale, vil den pågældende hjemmeside, som ledte dig videre, blive betalt x-antal kroner for referencen. Det er formentlig den mest simple måde at forklare affiliate marketing på.

Har du tidligere besøgt en af de hjemmesider, hvor man kan finde en masse gaveidéer til enten ham eller hende, har du formentlig oplevet denne affiliate-strategi før – måske endda helt uden at være bevidst om, at denne type hjemmeside tjener penge på at henvise dig som bruger. Det er en smart løsning for både hjemmeside og virksomhed, da begge tjener penge på et eventuelt salg. Derfor gøres det meget i diverse forskellige brancher.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here