3 tips til at få flere følgere på Facebook

0
1567

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Man skal ikke undervurdere, hvor vigtigt det er at have følgere på sin firmaside på Facebook – og de øvrige sociale medier for den sags skyld. Herhjemme er det primært Facebook og Instagram, der anvendes, når man markedsfører sig på de sociale medier – i hvert fald hvis der er tale om B2C-segmentet.p

Men hvordan får man følgere på et socialt medie som Facebook? Først og fremmest er det vigtigt, at du afsætter tid til det, så du er sikker på, at du lægger noget op jævnligt og rent faktisk har tid til at besvare eventuelle henvendelser. Herunder følger en guide til, hvordan du får flere følgere på Facebook.

#1: Læg nyt indhold op jævnligt

Uanset, om du driver en frisør eller ejer en webshop, som du ønsker skal have flere følgere på Facebook, er det nødvendigt, at du giver dem, der rent faktisk følger din side, et incitament for at følge den. Du skal derfor lægge noget nyt indhold op, som giver brugeren værdi, jævnligt.

Du kan eksempelvis gøre som Dreamshop2u.dk, der har specialiseret sig i at sælge pynt og ting til de store begivenheder i livet, og lægge videoer, gode tilbud og lignende op.

#2: Sørg for at svare dem, der skriver

Hvis der er en potentiel kunde eller bare en anden nysgerrig person, som har er spørgsmål, der skriver til dig, skal du sørge for at svare vedkommende så hurtigt som muligt. Det fremgår af din Facebook-side, hvor lang en svartid man kan forvente, hvorfor det er vigtigt, at du er hurtigt ude.

#3: Sponsorerede opslag

Hvis du vil have nye følgere, kan det være vanskeligt, hvis ikke du gør brug af sponsorerede opslag. Her betaler du Facebook en pris pr. klik på din annonce eller opslag, hvorefter du får nye likes, klik ind til din side eller lignende. Det er vigtigt, at du gør brug af det, hvis du vil have en stor følgerskare, som automatisk får vist dine opslag i sit feed.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here